U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Ongeveer 40 jaar geleden zijn wij begonnen met ons bedrijf. De eerste 20 jaar hebben wij voornamelijk freesia's gekweekt en waren de orchideeën slechts een hobby. Maar toen de woonkamer vol stond met orchideeën, besloot Jan een stuk van zijn bedrijf om te bouwen om daar orchideeën te gaan kweken. In de loop van de jaren daarna werd er steeds meer ruimte in het bedrijf in beslag genomen door de orchideeën, zodat uiteindelijk de freesia's uit het bedrijf verdwenen.

 

De eerste orchidee die wij zijn gaan kweken was de Phalaenopsis Equestris. Zoals u hieronder ziet is het een klein bloemige orchidee. Met deze orchidee is het allemaal begonnen.


Equestris

Het kweken van de Phalaenopsis Equestris beviel zo goed dat we meerdere soorten zijn gaan kweken, zoals de oncidium, paphiopedilum, dendrobium en cymbidium.

Echter door de verkoop van een gedeelte van ons bedrijf zijn we ons nu meer aan het richten op de particulieren verkoop. Wij zijn nu naast de bovengenoemde soorten ons ook gaan richten op de aparte orchideeën voor de hobbyist.

Ondanks dat ons bedrijf wat kleiner is geworden is het nog absoluut de moeite waard om het een bezoek te brengen. U kunt zelf het bedrijf bekijken of u kunt een rondleiding krijgen waardoor u meer informatie krijgt over de orchideeën. Ook voor de minder valide onder ons is het bedrijf goed toegangelijk.